top of page

Sistem Sekuriti M4U

Security-Guard.png
i-Pad_Security.png

Sistem Pengurusan Pelawat
(VMS)

Mudah untuk mengurus dan melihat kemasukan pelawat setiap hari. Pengawal keselamatan boleh mendaftarkan pelawat secara “jumpa terus (walk-in)” atau “mengikut kenderaan”. Semua masa masuk dan masa keluar pelawat akan direkodkan. 

Monitor-Visitor.png
Sistem Pengurusan Pelawat (VMS)

Bungkusan

Membenarkan pengawal keselamatan menerima bungkusan bagi pihak penduduk yang merupakan penerima dimaksudkan. Memaklumkan penduduk dengan pemberitahuan kod QR sebaik sahaja bungkusan telah diterima oleh pengawal Keselamatan. Sebelum menyerahkan bungkusan kepada penduduk, pengawal keselamatan perlu mengesahkan kod QR!

Parcel_QR-Code.png
Security-Guard.png
Bungkusan

Pendaftaran OCR

Pendaftaran OCR ialah teknologi untuk mengisi nama secara automatik, no IC. atau lesen memandu, dengan itu mengelak beratur panjang . Oleh itu tingkatkan kecekapan, tiada lagi kebimbangan nama atau No. IC ditulis salah oleh pengawal keselamatan.

* Sah untuk IC dan lesen memandu sahaja.

OCR-Registration.jpg
OCR-Visitor.png
Pendaftaran OCR
SOS
Interkom
Emergency.png
SOS.png

SOS

Dalam Keadaan Kecemasan, sentuhan mudah pada butang SOS boleh memaklumkan pihak sekuriti dengan mudah untuk mendapatkan bantuan dan memaklumkan ahli keluarga terdekat anda dengan serta-merta. Ia sangat mudah dan bertujuan untuk memastikan anda selamat.

Interkom

Pengawal keselamatan boleh menghubungi mana-mana ahli jawatankuasa melalui interkom untuk melaporkan status. Mereka juga boleh memaklumkan penduduk dan mendapatkan pengesahan tentang ketibaan pelawat.

Important-Contact.png
Security-Guard.png
Senarai Log
Nombor Penting
Security-Guard.png
Log-List.png

Senarai Log

Pengawal keselamatan dapat menjejak sejarah daripada Butang Senarai Log.

Important-Contact.png
Emergency.png

Nombor Penting

Pengawal keselamatan boleh terus menghubungi nombor hubungan kecemasan. Contoh nombor kecemasan: Balai Polis atau Balai Bomba dsb. 

Important-Contact-ppl.png
Pra-Pendaftaran Pelawat

Pra-Pendaftaran Pelawat

Pelawat yang memiliki Kod QR yang dikirim oleh penduduk, boleh melalui proses keselamatan dengan lebih mudah tanpa perlu verifikasi manual atau pelekat kenderaan.

Visitor-Pre-Registration_1.png
Visitor-Pre-Registration_2.png
Visitor-Parking-Monitoring.png
Security-Guard.png

Pemantauan Parkir Pelawat

Pengawal keselamatan memantau dan merekod setiap ruang parkir pelawat yang tersedia bagi memudahkan pelawat melawat para penduduk tanpa sebarang masalah.

Pemantauan Parkir Pelawat
Sistem Rondaan QR
QR-Patrolling-System.jpg

Sistem Rondaan QR

Gunakan ciri NFC untuk mengimbas pusat pemeriksaan kod QR. Ini boleh mengelakkan pertindihan dan pengubahsuaian kad NFC. Pemantauan pengawal keselamatan yang lebih baik, mudah untuk mengesan sebarang imbasan pusat pemeriksaan yang terlepas. Laporan rondaan masa nyata boleh dicetak pada bila-bila masa di mana-mana sahaja.

bottom of page