Sistem Sekuriti M4U

Security-Guard.png
i-Pad_Security.png

Sistem Pengurusan Pelawat

(VMS)

Mudah untuk mengurus dan melihat kemasukan pelawat setiap hari. Pengawal keselamatan boleh mendaftarkan pelawat secara “jumpa terus (walk-in)” atau “mengikut kenderaan”. Semua masa masuk dan masa keluar pelawat akan direkodkan. 

Monitor-Visitor.png
 
Parcel_QR-Code.png
Security-Guard.png

Bungkusan

Membenarkan pengawal keselamatan menerima bungkusan bagi pihak penduduk yang merupakan penerima dimaksudkan. Memaklumkan penduduk dengan pemberitahuan kod QR sebaik sahaja bungkusan telah diterima oleh pengawal Keselamatan. Sebelum menyerahkan bungkusan kepada penduduk, pengawal keselamatan perlu mengesahkan kod QR!

 

SOS

Dalam Keadaan Kecemasan, sentuhan mudah pada butang SOS boleh memaklumkan pihak sekuriti dengan mudah untuk mendapatkan bantuan dan memaklumkan ahli keluarga terdekat anda dengan serta-merta. Ia sangat mudah dan bertujuan untuk memastikan anda selamat.

Emergency.png
SOS.png
 
Important-Contact.png
Security-Guard.png

Interkom

Pengawal keselamatan boleh menghubungi mana-mana ahli jawatankuasa melalui interkom untuk melaporkan status. Mereka juga boleh memaklumkan penduduk dan mendapatkan pengesahan tentang ketibaan pelawat.

 

Senarai Log

Pengawal keselamatan dapat menjejak sejarah daripada Butang Senarai Log.

Security-Guard.png
Log-List.png
 
 

Pra-Pendaftaran Pelawat

Pelawat yang memiliki Kod QR yang dikirim oleh penduduk, boleh melalui proses keselamatan dengan lebih mudah tanpa perlu verifikasi manual atau pelekat kenderaan.

Visitor-Pre-Registration_1.png

Pemantauan Parkir Pelawat

Pengawal keselamatan memantau dan merekod setiap ruang parkir pelawat yang tersedia bagi memudahkan pelawat melawat para penduduk tanpa sebarang masalah.

Security-Guard.png
 
Important-Contact-ppl.png
Important-Contact.png
Emergency.png

Nombor Penting

Pengawal keselamatan boleh terus menghubungi nombor hubungan kecemasan. Contoh nombor kecemasan: Balai Polis atau Balai Bomba dsb.